БЛОГ Evg_B (Евгений Блажко)

Десятый номер

Десятый номер

Блог поклонения латиноамериканскому футболу - великому и лучшему.

Нет ничего лучше латиноамериканского футбола, а Европа - дополнение к нему.
Follow Evg_Bl on Twitter

Деклассация

26 января 2012, 13:25
(26 января 2012, 17:40)
В комментах на Football.ua из-за этого слова началось поливание грязью.

Честно говоря, немного задело, что почти все комментарии под отчетом по матчу Ривер – Бока касались заголовка (ставил его я), а именно использования слова "деклассация" для счета 2:0. Причем "высказывались" даже те, кто элементарно не может правильно расставить запятые. Сколько из тех смотрели матч, догадаться не сложно. Боюсь, даже отчет не все стали читать… 

Я понимаю, что можно поспорить, уместна ли "деклассация" для этой игры, но, судя по всему, там замечание первого отписавшегося банально стадом подхватили все остальные. 

Гуглим:

déclasser — vt 1) деклассировать; вырвать кого-либо из его среды 2) снижать, переводить в низший разряд; спорт: перевести на более низкое место (в таблице первенства, в наказание за нарушение)…

Короче говоря, очевидно, к счету привязки нет. И вообще, выходит, для любителей прицепиться Ривер был деклассирован только один раз в истории – когда вылетал от Бельграно. Но спортивная терминология часто немного отличается от того, что пишется в словаре, потому и слово "деклассация" употребляется намного чаще, чем при вылете кого-то. Зачастую, по моим наблюдениям, оно здесь превращается в синоним "унизить". Кто видел игру, тот вряд ли станет спорить с тем, что Бока унизила Ривер как по всем. Еще и потому, что совсем недавно это были абсолютно равные команды. 

Я же имел в виду, что Бока подтвердила (не столько счетом, сколько игрой, которую, кстати, из-за позднего времени почти никто не смотрел) свой чемпионский статус, а Ривер, к сожалению, показал, что недаром находится на низшем уровне. 

А как вы понимаете "деклассацию"?

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Veadel, iSport.ua
Veadel
28 января, 12:28
Я пока не надыбал суперклассико, поскольку в прямой трансляции не смотрел, но судя по нарезке моментов, Бока играло степенно, знало что и как, а Ривер как первоклассник пытался что-то доказать учителю :)) Одним словом цыплята играли против папы :)) кто в теме тот поймет :))
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
27 января, 13:38
veekБлог поклонения латиноамериканскому футболу - великому и лучшему. Нет ничего лучше латиноамериканского футбола, а Европа - дополнение к нему. -------------------------------- Упав зі стільця))))) ...и ударился головой.
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 19:41
KimimaroДа правильно всё использовано было, не обращай внимания. Лучше подскажи, когда можно посмотреть ответку Фла-Потоси и что это нахрен вчеря такое было? Ответка будет с 1 на 2 февраля в 2:00 по Киеву. Что было? Убитость. Уверен, что это кризис, а не климат повлиял, но посмотрим.
Kimimaro, iSport.ua
Kimimaro
26 января, 19:36
Grizzly Оввв, приношу глибокі вибачення! Пенальті в тому матчі била Барселона, Арсенал же свою одиничку на табло отримав через автогол Бускетса. Ба більше - тоді ще й Барселона відкрила рахунок, а Бускетс зрівняв. Це теж мій мінус. Арсенал тоді встановив вічний "рекорд" - 0 ударів по воротах. Пам'ять прочистив, дякую. Та от тільки один нюанс - те, що я переплутав протокольні дані того матчу, не змінить іншого факту - ця гра дійсно була "порнографією". Особливо на фоні очікувань усіх спеціалістів і заяв гравців Арсенала. Хоча Бендтнер тоді, якщо помятаєш, мав чудовий вихід 1 на 1 в кінці матчу. І якби забив - йшов далі Арс. Словами Лільо - не може бути так, що один гол "декласацію" в твоєму розумінні змінив би на перемогу тих, кого "декласують". Володіння мячем - це ЛИШЕ володіння мячем. Санленд теж мав хуйню контролю проти Сіті, проте переміг? Інтер - проти Мілану теж.
Kimimaro, iSport.ua
Kimimaro
26 января, 19:33
Да правильно всё использовано было, не обращай внимания. Лучше подскажи, когда можно посмотреть ответку Фла-Потоси и что это нахрен вчеря такое было?
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
26 января, 18:22
corneille16 вони ж західна команда, а та сопка часто показує в 5-00 - 5-30 матчі типу голден стейт - ла кліпперс або фінікс - денвер, такшо попасти досить навіть можливо) Мемфіс, с принципі, команда з центральної зони, просто в Західній конференції грають. Домашні матчі в 3.00 проводять, а от виїзди в ЛА, Оклед, Фінікс, Портленд можна дійсо зловити.
corneille16, iSport.ua
corneille16
26 января, 18:11
Grizzly Ні, я тільки вживу. А за ссилку дякую - треба буде заглядати час від часу, авось і Мемфіс буде в хорошій якості. вони ж західна команда, а та сопка часто показує в 5-00 - 5-30 матчі типу голден стейт - ла кліпперс або фінікс - денвер, такшо попасти досить навіть можливо)
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
26 января, 18:09
corneille16 так, той канал, який вже став платним...) щодо лайвтв.ру - не можу там дивитись, не виходить... практично кожної ночі один чувак викладає HD сопку на livefootball.ws - там і дивлюсь, однак мемфіс рідко там зустрінеш... хіба що торрент, але то вже не вживу. Ні, я тільки вживу. А за ссилку дякую - треба буде заглядати час від часу, авось і Мемфіс буде в хорошій якості.
corneille16, iSport.ua
corneille16
26 января, 17:56
Grizzly Хех, та будь-ласка. Якщо цей матч буде таким по суті - тоя теж назву його порнографією. Більше того, я уже такий матч Гріззліс мав нещастя споглядати - виїзний проти Чикаго. Це теж була порнографія, бо Бики робили що хотіли, як хотіли, коли хотіли. А у Гріззліс не виходило навіть елементарне. Чесно кажучи, було не те що неприємно - навіть трохи боляче. Але таке життя - сьогодні ти, а завтра тебе=) Я тебе зараз, напевне, здивую, але що таке ліг пас? Це той канал, який відкривали на нба.ком на 2 тижні? Бо я як дивився на livetv.ru (там ссилки на кожен матч є, тільки якість не завжди хороша. А на Гріззліс - так завжди середня або погана. Нікс, Хіт, Лейкерс, Селтікс можна і в HD знайти) і sportlemon.tv. так, той канал, який вже став платним...) щодо лайвтв.ру - не можу там дивитись, не виходить... практично кожної ночі один чувак викладає HD сопку на livefootball.ws - там і дивлюсь, однак мемфіс рідко там зустрінеш... хіба що торрент, але то вже не вживу.
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
26 января, 17:44
corneille16 хм, окей... але як незацікавлена особа (без сарказму) матч мемфіс-оклахома або мемфіс-даллас обіцяю не називати тим словом, яке використав ти, хоча підозрюю, воно щебпак підходитиме) нба яким чином тепер дивишся після закінчення ліг пассу? Хех, та будь-ласка. Якщо цей матч буде таким по суті - тоя теж назву його порнографією. Більше того, я уже такий матч Гріззліс мав нещастя споглядати - виїзний проти Чикаго. Це теж була порнографія, бо Бики робили що хотіли, як хотіли, коли хотіли. А у Гріззліс не виходило навіть елементарне. Чесно кажучи, було не те що неприємно - навіть трохи боляче. Але таке життя - сьогодні ти, а завтра тебе=) Я тебе зараз, напевне, здивую, але що таке ліг пас? Це той канал, який відкривали на нба.ком на 2 тижні? Бо я як дивився на livetv.ru (там ссилки на кожен матч є, тільки якість не завжди хороша. А на Гріззліс - так завжди середня або погана. Нікс, Хіт, Лейкерс, Селтікс можна і в HD знайти) і sportlemon.tv.
Томми Ли, iSport.ua
Томми Ли
26 января, 16:57
Exploit Fate Особисто я не розумію, навіщо банити, це ж лише Інтернет =) Рукалицо :))
Exploit Fate, iSport.ua
Exploit Fate
26 января, 16:55
Evg_B Имел в виду, что не банил только под тем отчетом, а так, конечно, по-разному приходится поступать. Выбор сайта - ваше право, однако поймите, что и редакторы на любом сайте люди с разным характером. Лично я никогда не понимал, почему за баны вообще нужно держать какие-то обиды - это всего лишь Интернет Особисто я не розумію, навіщо банити, це ж лише Інтернет =)
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 16:43
tubreЕвгений, можно мне поменять ник?Evg_B Вы спрашиваете разрешения? :) Насколько я знаю, это невозможно.tubre Нет, чтобы вы его поменяли...Evg_B Я не умею :)tubre Умеете) Невозможно уметь невозможное :)
tubre, iSport.ua
tubre
26 января, 16:41
tubreЕвгений, можно мне поменять ник?Evg_B Вы спрашиваете разрешения? :) Насколько я знаю, это невозможно.tubre Нет, чтобы вы его поменяли...Evg_B Я не умею :) Умеете)
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 16:41
tubreЕвгений, можно мне поменять ник?Evg_B Вы спрашиваете разрешения? :) Насколько я знаю, это невозможно.tubre Нет, чтобы вы его поменяли... Я не умею :)
tubre, iSport.ua
tubre
26 января, 16:39
tubreЕвгений, можно мне поменять ник?Evg_B Вы спрашиваете разрешения? :) Насколько я знаю, это невозможно. Нет, чтобы вы его поменяли...
Томми Ли, iSport.ua
Томми Ли
26 января, 16:38
Exploit Fate ++1 в respect =). Колись я також стібався з редактора. Бан на 3 місяці. Відбили будь-яке бажання читати і коментувати статті. Окрім того, football.ua по оперативності поступається конкурентам. Все що трапляється - на краще, мабуть Кому это фут.уа по оперативности уступает?) можно примерчики?) неужто великому уа-футболу?)
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 16:37
tubreЕвгений, можно мне поменять ник? Вы спрашиваете разрешения? :) Насколько я знаю, это невозможно.
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 16:34
Exploit Fate ++1 в respect =). Колись я також стібався з редактора. Бан на 3 місяці. Відбили будь-яке бажання читати і коментувати статті. Окрім того, football.ua по оперативності поступається конкурентам. Все що трапляється - на краще, мабуть Имел в виду, что не банил только под тем отчетом, а так, конечно, по-разному приходится поступать. Выбор сайта - ваше право, однако поймите, что и редакторы на любом сайте люди с разным характером. Лично я никогда не понимал, почему за баны вообще нужно держать какие-то обиды - это всего лишь Интернет
Exploit Fate, iSport.ua
Exploit Fate
26 января, 16:20
Exploit Fate

Це пост оправдання?

Евгеній, в коментарях користувачі пояснили як розуміють значення цього слова, ще тут бани потрібні?

Evg_B

Лично я никого не банил.
++1 в respect =).
Колись я також стібався з редактора. Бан на 3 місяці. Відбили будь-яке бажання читати і коментувати статті. Окрім того, football.ua по оперативності поступається конкурентам. Все що трапляється - на краще, мабуть
tubre, iSport.ua
tubre
26 января, 16:19
Евгений, можно мне поменять ник?
corneille16, iSport.ua
corneille16
26 января, 16:18
Grizzly Це їх право - грати в той футбол, який їм хочеться. Вони вій вибір зробили, свій результат отримали. Я дивився на той матч як рядовий любитель футболу (ну, з маленькою антипатією до Барси), ти - як уболівальник Арсеналу, для якого будь-що було здобути результат. От і вся різниця. Для тебе дії твоєї команди були виправданими. Для мене - ні. У нас були різні цілі. В підсумку ні ти, ні я бажаного не отримали, але враження залишились різними. Для тебе - відчайдушна,хоч і невдала, боротьба за результат. Для мене - страх перед Барселоною і від цього - інертна гра в атаці та думки лише про оборону. Ми ніколи не досягнемо консенсусу, бо знаходимось на різних полях. Ти - зацікавлена особа, я - ні. В матчах Мемфіса усе буде з точністю до навпаки. P.S. На Реал мені плювати - я підтримую Еспаньол і просто бажаю поразки Барсі, а не перемоги Реалу. хм, окей... але як незацікавлена особа (без сарказму) матч мемфіс-оклахома або мемфіс-даллас обіцяю не називати тим словом, яке використав ти, хоча підозрюю, воно щебпак підходитиме) нба яким чином тепер дивишся після закінчення ліг пассу?
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
26 января, 16:10
...ьний і обзивається порнографічними словами... я тоже хотів насолодитись ель-класико колись, але отримав 5-0 на тому ж стадіоні... 5-0! не 1-3! не з напругою на останніх хвилинах, а рівномірний рознос! Це їх право - грати в той футбол, який їм хочеться. Вони вій вибір зробили, свій результат отримали. Я дивився на той матч як рядовий любитель футболу (ну, з маленькою антипатією до Барси), ти - як уболівальник Арсеналу, для якого будь-що було здобути результат. От і вся різниця. Для тебе дії твоєї команди були виправданими. Для мене - ні. У нас були різні цілі. В підсумку ні ти, ні я бажаного не отримали, але враження залишились різними. Для тебе - відчайдушна,хоч і невдала, боротьба за результат. Для мене - страх перед Барселоною і від цього - інертна гра в атаці та думки лише про оборону. Ми ніколи не досягнемо консенсусу, бо знаходимось на різних полях. Ти - зацікавлена особа, я - ні. В матчах Мемфіса усе буде з точністю до навпаки. P.S. На Реал мені плювати - я підтримую Еспаньол і просто бажаю поразки Барсі, а не перемоги Реалу.
Evg_B, iSport.ua
Evg_B
26 января, 16:06
Exploit Fate

Це пост оправдання?

Евгеній, в коментарях користувачі пояснили як розуміють значення цього слова, ще тут бани потрібні?

В общем, редактор всегда прав, если не прав - он может забанить

Лично я никого не банил.
Exploit Fate, iSport.ua
Exploit Fate
26 января, 15:59
Evg_B (Евгений Блажко)

Я понимаю, что можно поспорить, уместна ли "деклассация" для этой игры, но, судя по всему, там замечание первого отписавшегося банально стадом подхватили все остальные.

...

А как вы понимаете "деклассацию"?

Це пост оправдання?

Евгеній, в коментарях користувачі пояснили як розуміють значення цього слова, ще тут бани потрібні?

В общем, редактор всегда прав, если не прав - он может забанить

1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
21 июля 2014
14:07 Дунга | футбол
06 сентября 2013
12:35 Нужна помощь | вне спорта
05 сентября 2013
21:32 Аргентина - Колумбия 0:5 | футбол
17 апреля 2013
22:08 Топ-25 аргентинцев (апрель-2013) | футбол
13 марта 2013
21:57 Папа Римский | футбол
03 марта 2013
13:23 Зико | футбол
15 января 2013
22:25 Жажа и 15 миллионов | футбол
10 января 2013
13:45 Традиция жива | футбол
08 января 2013
14:02 Пять причин ненавидеть Неймара | футбол
06 января 2013
22:13 Генералы и капитаны | вне спорта
16 декабря 2012
14:41 Пару вопросов | футбол
08 декабря 2012
23:24 Торрес - игрок года | футбол
04 декабря 2012
23:24 Скелоттизм | футбол
19 ноября 2012
01:33 Сколари | футбол
04 ноября 2012
13:50 Почему Бока стала Жуниорс | футбол
03 ноября 2012
22:52 Движение по спирали | футбол
05 сентября 2012
22:44 Сравнение | футбол
04 июля 2012
14:46 Превью | футбол
01 июля 2012
23:41 Вспомнилось | футбол
24 июня 2012
21:26 *** | футбол
19 мая 2012
20:30 Тройная граница | вне спорта
10 мая 2012
23:36 Красавец | футбол
07 апреля 2012
21:14 Ищем проблемы в себе | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100