БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

А давайте поговоримо про Кварцяного

12 марта 2012, 00:23
Обговорення в Фейсбуку цієї непересічної персони потягло до написання невеличкого дискусійного матеріальця.
А давайте поговоримо про Кварцяного

Отже, давайте поговоримо про Віталія Кварцяного. Зазвичай, його адепти оперують двома залізобетонними, на їх погляд, аргументами.

1) Кварцяний дуже багато зробив для Волині.
2) У Кварцяного були складні фінансові умови.

Це, на їх думку, говорить про непересічні таланти Віталія Володимировича як тренера. Давайте спробуємо детальніше розглянути обидва пункти. Почнемо з найпростішого, тобто останнього.

Чому найпростішого? Та просто він не має формальних вирішень в принципі. От ви знаєте бюджет Волині? І я ні. Можемо тільки здогадуючись. Опираючись на що? Правильно, на слова самого Кварцяного. Як на мене, то це несерйозний аргумент. Згадайте, як у Жеглова про свідчення громадянської дружини Груздєва.

Але якщо вже зачепили цю тему, то ось кілька навідних питань. Ви знаєте, скільки особисто Кварцяний - не клуб, а саме ця людина для своєї кишені - заробила на трансферах (Девіча, Гуйє, Хачеріді, Шарпара)? Кажуть, що немало. Заробила, вочевидь, на шкоду саме клубу. Ви знаєте, як відрізняються бюджети і зарплати в Волині і, скажімо, Карпатах? От я чув, що у Львові одні з найменших зарплат. Та і гравців там за Кононова не особливо крутих купляли. І Кононов у Львові проробив значно менше, ніж Кварцяний у Волині. Однак Карпати грали в груповому раунді ЛЄ, а Волинь тільки мріє пробитись до єврокубків. (Чи, може, і не мріє навіть.) В'ячеслав Грозний за один сезон (тобто команда була досить сира, незіграна, це я вам як очевидець кажу) з Металургом пробився в Кубок УЄФА - Кварцяний не зміг. Так хто герой?

Отже, прямих доказів фінансового неблагополуччя (аж такого, щоб впливало на результати) ми майже і не маємо. Борги? Вони у всіх є. На автобусі їздили на виїзди? А, можливо, Кварцяний собі гроші на авіаперельоти клав у кишеню. Не допускаєте? А я вам скажу, що в цьому сезоні чув історію - з перших майже рук - про один клуб першої ліги, в якому, ну, назвем його власником, так от, цей дядечко здавав матчі лідерам за кількадесят тисяч долярів, футболістам же перепадало з тої суми ледь по сотні. Якщо дивитись з позиції гравців, то це мізерні гроші за здачу, якщо з позиції "власника" - то серйозні. Як і де правильно подивитись? А слова - особливо слова Кварцяного - це ніщо.

Тепер пункт перший. Я його частково вже зачепив - тим же Кононовим. Але давайте детальніше. Так, Кварцяний двічі виводив Волинь в еліту. А Закарпаття скільки разів виходило? Але тут - герой, там - ніхто. Хто зараз пригадає, крім закарпатських уболівальників, хто виводив ужгородську команду в еліту кожного разу? Отож. Головне - як спозиціонувати. Закарпаття - це Шуфрич, а Волинь - це Кварцяний (а не Столяр).

Перший сезон в еліті (я не беру 90-і, а тільки 2000-і, бо там ВВК пропрацював всього нічого). Шосте місце. Аплодуємо. Нема питань. Можна чіплятись до рівня суперникі, там у когось був спад (наприклад, у Металурга і Металіста, які з 4-5 місць впали на 15-16), у когось інші проблеми, а у Волині навпаки кураж першого сезону - та і хто зараз пригадає тренера Борисфена, який обіграв Динамо 2:0 і був в середині турнірної таблиці? Але нехай. Досягнення так досягнення.

Далі 13-е місце - також логічно, спад, синдром другого сезону. 8-е - певна стабілізація. Поки що нічого феєричного не видно. Роман Григорчук в Запоріжжі - з повноваженнями ЗНАЧНО МЕНШИМИ - показував такий же результат ледь не з колес. А не через 4,5 роки після приходу в клуб. Але Бог з ним. Далі ж найцікавіше. Сезон-2005/06.

Для тих, хто забув, нагадаю - в тому сезоні Волинь перше коло закінчила на 3-му місці. А за підсумками чемпіонату вилетіла в першу лігу. Я зараз не буду говорити про те, що Кварцяний продав геть усі матчі в другому колі, чи там 80%. Справа ж навіть не в цьому. Ви можете сказати, назвати, показати мені хоч одного українського тренера, який би після такого (або схожого) крутого піке залишився на своєму робочому місці? Давайте варіанти (тільки не голослівні, а з цифрами, місцями), розглянемо.

Я ж такого просто не пригадаю. У нас виганяють за значно менші проблеми. Он Олександрія ще нікуди не вилетіла та й виглядала непогано - а Шарана попросили. А тут завалити все друге коло - і залишитись працювати далі. Ага, так а далі ж було ще гірше - 12 місце в першій лізі! І знов Віталія Володимировича залишають. Просто якась фантастика...

А причина ж проста, як колумбове яйце. Кварцяний - віце-президент клубу. І, наскільки я розумію, фактичний господар Волині (бо ж пан Столяр не дуже світився на футбольному горизонті). То ж звісно що віце-президент Кварцяний не буде звільняти тренера Кварцяного. Втім, їхні внутрішні проблеми - це їхні внутрішні проблеми.

Це я кажу до того, що умови у Кварцяного були наближені до ідеальних. Гравців ганяєш яких хочеш і куди хочеш. Результат даєш який хочеш. Не життя, а мед. Кононова, кращого тренера Карпат після Маркевича 90-х, викинули з клубу, як тільки щось пішло не так. Шарана, що зі скромною Олександрією більш-менш успішно боровся за виживання, викинули просто так. А Кварцяному все сходило з рук.

Ну, і повернення до еліти. На четвертий сезон. Аж на четвертий сезон. Я не відкрию великої таємниці, якщо скажу, що вихід в еліту - питання, за певних фінансових та інших не дуже чесних і прозорих умов, суто технічне. Вже на початку другого кола традиційно відомо, хто буде в числі двох щасливців. Навряд чи це аж так пов'язано з персоною тренера. Нагадаю те ж Закарпаття, яке значно успішніше боролось за вихід в еліту. (В еліті у них виходило гірше, але це трохи інше питання.) І то - зі змінами тренерів, тобто умови, в яких доводилось працювати, були не такі медові, як у Кварцяного.

Зауважте, я ніде не сказав, що Кварцяний - нікудишній тренер. Аж ніяк. Непоганий, середньго навіть українського рівня, щось може, щось вміє. Як селекціонер, звісно, значно кращий, з цим сперечатись не буду. Але ліпити з нього ідола, кумира і великого тренера - ви мене вибачте.

І ще одне. Не порівнюйте з Дем'яненком. У "дяді Толі" зовсім інші умови існування в Волині. І того, що прощалось (Кварцяним) Кварцяному, не проститься Дем'яненку. Наприклад, якщо Анатолій Васильович з якогось дива, з якоїсь придурі візьме і викине капітана команди просто на вулицю, фактично подарувавши його іншому клубу Ліги - як це сталось недавно з Піщуром, то навряд чи він після цього пропрацює не те що довго, а хоча б місяць. (От, до речі, Кварцяний і не пропрацював довго після цього. Чи не внаслідок цього? Влада ж помінялась, вольниця закінчилась...) Це треба розуміти і усвідомлювати. Просто щоб дивитись на світ тверезими від будь-якого ідолопоклонства очима.

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Mr_Green, iSport.ua
Mr_Green
18 марта, 01:59
Володя, Кварцяный у Вас жену увел? Мне кажется, Вы уделяете ему непропорционально много внимания. Мне довелось немножко поспорить с Вами в ЖЖ, и еще тогда мне показалось, что к Кварцяному Вы неровно дышите, но этот пост в целом и аргументация в частности вообще за гранью добра и зла. Не то чтобы я верил в то, что для украинских журналистов журналистская этика что-то значит, но аргументы "один рассказал" - это, извините, уже чересчур. Вся публикация слеплена из домыслов, предположений и туманных ссылок на мнение неназванных людей. Стыдитесь, Белое Перо.
Artem37, iSport.ua
Artem37
14 марта, 11:32
Я вот не слушаю шансон и попсу и шансон, не смотрю сериалы но мне интереснее посмотреть прессуху Кварцяного чем любого другого тренера. Потому-что 95 % в 95 % случаев другие скажут "Играли (плохо\хорошо), победу\поражение (заслуживали\не заслуживали), судейство (не обсуждаю\судья х"й)". И все. Владимир, это же футбол! Если так по сути - 22 мужика бегают, матерятся, ломают друг-другу ноги, тренера орут, болельщики орут и матерятся, после игры бьют друг-другу морды, болельшики возле экранов орут на телевизоры и бросают об стены котов. А по окончании должен выходить респектабельный тренер в строгом костюме и деловито обсуждать игру?Гармонично смотрится, правда?Поэтому многим и нравится после матча слушать человека, который весь в игре, и говорит не шаблонными фразами.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 марта, 13:04
Воландстаття дуже сподобалась.добре,що ви не зачіпали тему продажних матчів,а то б глори ВВК тут за свого лідера розпинались.ніколи не визнавав його як генія чи великого тренера,як і його методів роботи.тренер він дійсно,непоганий.як і непоганий клоун,і "торгаш" матчами. Люди бачать те, що хочуть бачити. Тому я терпіти не можу "уболівальників", а вже вступати з ними в дискусію... Ви почитайте відповідь Волинського уболівальника. Про "міцну дружбу" ітд, ітп. Сміх та й годі. Причому коли мова заходить не про їх клуб, а про інші - от про Карпати там згадувалось - тут все досить цинічно і практично розглядається. Димінський жлоб, ітд. А як про своїх - то ангели во плоті. Смішно і гидко. Люди живуть як в тумані.
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
12 марта, 23:00
vmylenko Ви неправі. Просто в українському футболі зміщені акценти. І журналісти в тому числі винні у такій ситуації. Замість, наприклад, звернути увагу на того ж Романа Григорчука, на гру його команд, на те, як він працює - а це цікаво і показово, я говорю не тільки, як запоріжець - всі пруться від Кварцяного. В телевізор тягнуть не людей, які вміють розмовляти і знають про що говорити, а все тих же клоунів Кварцяного і Гамулу. Это Кварцяный-то не "вміє розмовляти"?!
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
12 марта, 22:58
vmylenko Міг би. Але чомусь не запросив ніхто. Чи, думаєте, Столяр би не відпустив Кварцяного?:-) ЗІ. Повторюю - у Вас є документальні свідчення бідності бюджету Волині? У мене - немає. Але за чутками він був не найменший в Лізі. У Карпат на рівні, а то й менше (це з того, що я чув, і що випливало на поверхню - наприклад, у випадку з Кожановим, у нього зарплата була дуже скромна в Карпатах). Кононов чомусь в другому уже сезоні все довів. Може, просто працювати треба було, а не бабло рубати і матчі здавати?;-) Вы или приводите факты про сданные матчи, или не используйте этот аргумент. Пилил Кварц деньги на трасферах - на каких? Сдавал матчи - кому, какие? Если ответ на оба вопроса "не могу сказать, не знаю", то как вы можете тогда вообще говорить о сдачах/распилах?
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
12 марта, 22:44
vmylenko Логічною. Але так само логічно було б Шарана залишити. Тут ситуація 50/50, на розсуд президента клубу. Можна було я дати шанс Шарану, як і поміняти його на якогось досвідченого "рятівника". Звісно, місце в зоні вильоту - це привід для відставки - але, давайте чесно, Олександрія на щось вище претендувала? Те, шо вона на таких місцях - це реальний стан речей. Тому Шарана в принципі можна було залишити. Але так саме реальне бажання президента піднятись вище - тому так само Шарана можна було б і звільнити. Кажу ж, ситуація половинчата з Шараном. І кожне рішення по-своєму правильне, логічне і зрозуміле. Вот только в таких случаях аутсайдерам лучше довериться тренеру. Вон, Буряк, пока приспосабливался к команде, с двумя прямыми конкурентами набрал одно очко. Думаю, Шаран хоть два, но наковырял бы. А дальше соперники сложнее...
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
12 марта, 16:46
vmylenko А от як Ви думаєте, чому років 20 тому так званий "русскій шансон" не слухав майже ніхто, а зараз він всюди? Що, країна різко перетворилась на зону? Нічого подібного. Які ще є варіанти? А чому, власне, "різко перетворилася"? Вона нею була і нею ж залишилась.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 16:31
RogerПочитав коментарі,глянув на на назву "А давайте поговоримо про Кварцяного",а чому б не поговорити про того ж Григорчука.Журналісти,ТВ,Інтернет і зміщують акцент.І піпли вважають героєм,ідолом Кварцяного,а не Григорчука чи Кучука. Якщо питання до мене - то я просто переніс свої фейсбук-дискусії в блог. І навряд чи з цього мого запису можна зробити Кварцяного кумиром, еге ж?
Roger, iSport.ua
Roger
12 марта, 16:12
Почитав коментарі,глянув на на назву "А давайте поговоримо про Кварцяного",а чому б не поговорити про того ж Григорчука.Журналісти,ТВ,Інтернет і зміщують акцент.І піпли вважають героєм,ідолом Кварцяного,а не Григорчука чи Кучука.
YeN, iSport.ua
YeN
12 марта, 15:40
Кварцяный - это человек, который может сделать шоу, причём для этого ему не стоит быть и тренером. Достаточно какого-нибудь интервью - и люди, как минимум 20% почувствуют, что вот он - Мессия и слушают. Другое дело, что правды из того, что он скажет только половина, если не меньше.
Rambes, iSport.ua
Rambes
12 марта, 14:41
Кварцяный, да. И Гамула тоже. Я долгое время пытался смотреть и смотрел ФУик, потом 2+2 с его "аналитикой". Но ведь чем дальше - тем страшнее. Потом стал почитывать конференции комментаторов НТВ и через 2-3 месяца просто не смог уже смотреть "нашу тележурналистику". Я к тому, что вряд ли российский чемп намного интереснее украинского, но умение преподать футбол у НТВ на три головы выше. Я и о комментаторстве (скачиваю с торрентов) и об аналитике. В сухом остатке - их коммерческий канал "воспитывает" зрителя на порядок качественнее чем наши, "непойми какие". Беру только ТВ, так как читать сейчас больше 50 строк многим сложно. Так что Несмачный и Кварцяный - маркеры украинского футбольного ТВ. Я наивно полагал, что к Евро ситуация улучшится. Как бы нет - ма?мо те шо ма?мо
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 13:46
Капитан Анархист У нас везде все наоборот выходит, и не только в футболе. А Хиль и Питерман - это вполне в духе Испании))) Там шутов тоже хватало. Тільки футбол тамтешній уособлюють не вони. От у чому різниця.
Капитан Анархист, iSport.ua
Капитан Анархист
12 марта, 12:41
vmylenko Ні, я не скажу категоричне "ні". Бо у Кварцяного є і свої плюси, які відкидати не слід. Але творити з нього кумира - а згадайте що було після його звільнення, як народ почав захищати "рубщика правды-матки" - теж не бачу сенсу. І взагалі, клоуни не повинні бути обличчям проекту, якщо це не клоунський проект. Хтось асоцією Іспанію 90-х тільки з Хілем і Пітерманом? Навряд чи. Перш за все це барселонський Дрім Тім, Реал з Кубками Чемпіонів, легендарний Депортіво, злет Компостели, чемпіонство (чемпіонство, а не виходки президента) Атлетіко. А все потім весь той цирк. А у нас виходить навпаки. У нас везде все наоборот выходит, и не только в футболе. А Хиль и Питерман - это вполне в духе Испании))) Там шутов тоже хватало.
vitaliyborty, iSport.ua
vitaliyborty
12 марта, 12:35
FP да никакой он не идол в нашем городе... что за чепуха.. взгляды на его работу примерно 50/50... Тогда не совсем понятна любовь к нему. Считал его тренером-символом для города, но балаболом и комедиантом, со средними спортивными результатами тренируемых им команд. По-моему, Владимир об этом и написал.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 12:32
Капитан Анархист "І смаки ці треба виховувати, як у малих дітей" - согласен, нужно воспитывать. Вопрос здесь заключается в "учителях и воспитателях": если такие функции берет на себя телевидение и интернет, то хороший вкус воспитать тяжело, и общество потихоньку скатывается в клоаку. Ну а если возвращаться к истокам дискуссии, то интересен такой вопрос: "Нужны ли украинскому футболу Кварцяные?" Я так понимаю, что Вы скажете категорическое "Нет!" Верно? Ні, я не скажу категоричне "ні". Бо у Кварцяного є і свої плюси, які відкидати не слід. Але творити з нього кумира - а згадайте що було після його звільнення, як народ почав захищати "рубщика правды-матки" - теж не бачу сенсу. І взагалі, клоуни не повинні бути обличчям проекту, якщо це не клоунський проект. Хтось асоцією Іспанію 90-х тільки з Хілем і Пітерманом? Навряд чи. Перш за все це барселонський Дрім Тім, Реал з Кубками Чемпіонів, легендарний Депортіво, злет Компостели, чемпіонство (чемпіонство, а не виходки президента) Атлетіко. А все потім весь той цирк. А у нас виходить навпаки.
Капитан Анархист, iSport.ua
Капитан Анархист
12 марта, 12:13
vmylenko Таких як Ви, як я - їх абсолютна меншість, зрозумійте. І смаки ці треба виховувати, як у малих дітей. Інакше суспільство скотиться в натуральну клоаку. Якщо людині кожних вихідних показувати Кварцяного, ще й смакуючи його ідіотські виходки - а про Григорчука мовчати, то звідки вона дізнається про нього? Звісно, і буде сприймати весь футбол через призму клоунади Кварцяного. Я от на "Квін" у свій час підсів. Не народився ж я з любов'ю до цієї групи, правда? Десь почув, десь купив касету. А якби не було де - то і пройшло б повз мене (як пройшло багато цікавих гуртів, думаю). "І смаки ці треба виховувати, як у малих дітей" - согласен, нужно воспитывать. Вопрос здесь заключается в "учителях и воспитателях": если такие функции берет на себя телевидение и интернет, то хороший вкус воспитать тяжело, и общество потихоньку скатывается в клоаку. Ну а если возвращаться к истокам дискуссии, то интересен такой вопрос: "Нужны ли украинскому футболу Кварцяные?" Я так понимаю, что Вы скажете категорическое "Нет!" Верно?
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 12:05
menacant В Україні Кварцяний - середньостаистичний тренер. Лише не вищолігівський, а такий собі збірний образ керманичів з ДЮСШ. Мені в рідному обласному центрі "пошастило" грати колись у людини котра "молдаване" вживала як найбільшу похвалу, а решта порівнянь були абсолютно нецензерними. Так само як і Кварц підбирала гравців типу "бугаї" і так само славила на кожному розі нечесних арбітрів/організаторів з котрими сам же і домовлявся. А потім ми дивуємось що в УПЛ кадри не такі як перважна більшість у дитячо-юнацькому футболі. Та й гравці всі родом звідти, тому тут варто цитувати Кравчука Ви, мені здається, найближче до істини підійшли. Кварцяний - це типовий радянський тренер, з усіма типовими недоліками. А чесноти, якщо вони й були, на жаль втрачені - бо контроль фактично відсутній.
menacant, iSport.ua
menacant
12 марта, 11:54
vmylenko Справа в тому, що в Україні нормальні ринкові механізми не працюють. Я вже не кажу про нормальне державне і суспільне регулювання. Все робиться в ручному режимі і в основному руками тих, яким пофіг на все, крім грошей. В Україні Кварцяний - середньостаистичний тренер. Лише не вищолігівський, а такий собі збірний образ керманичів з ДЮСШ. Мені в рідному обласному центрі "пошастило" грати колись у людини котра "молдаване" вживала як найбільшу похвалу, а решта порівнянь були абсолютно нецензерними. Так само як і Кварц підбирала гравців типу "бугаї" і так само славила на кожному розі нечесних арбітрів/організаторів з котрими сам же і домовлявся. А потім ми дивуємось що в УПЛ кадри не такі як перважна більшість у дитячо-юнацькому футболі. Та й гравці всі родом звідти, тому тут варто цитувати Кравчука
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 11:41
menacant У вас шановні, дискусія не про футбол, а маркетинг) Виявили потребу у народонаселення - хочеться йому трохи "видовищ", щоб компенсувати певну нестачу "хліба". Але спосіб задоволення потреби не той який би вам хотілось - епатаж і скандальність тренера замість видовищного футболу. Ну так використовуйте свій платоспроможний попит щоб переконати "маркетологів" у їхній хибності і шукайте альтернативу. Григорчука вам в руки Справа в тому, що в Україні нормальні ринкові механізми не працюють. Я вже не кажу про нормальне державне і суспільне регулювання. Все робиться в ручному режимі і в основному руками тих, яким пофіг на все, крім грошей.
menacant, iSport.ua
menacant
12 марта, 11:33
vmylenko Таких як Ви, як я - їх абсолютна меншість, зрозумійте. І смаки ці треба виховувати, як у малих дітей. Інакше суспільство скотиться в натуральну клоаку. Якщо людині кожних вихідних показувати Кварцяного, ще й смакуючи його ідіотські виходки - а про Григорчука мовчати, то звідки вона дізнається про нього? Звісно, і буде сприймати весь футбол через призму клоунади Кварцяного. Я от на "Квін" у свій час підсів. Не народився ж я з любов'ю до цієї групи, правда? Десь почув, десь купив касету. А якби не було де - то і пройшло б повз мене (як пройшло багато цікавих гуртів, думаю). У вас шановні, дискусія не про футбол, а маркетинг) Виявили потребу у народонаселення - хочеться йому трохи "видовищ", щоб компенсувати певну нестачу "хліба". Але спосіб задоволення потреби не той який би вам хотілось - епатаж і скандальність тренера замість видовищного футболу. Ну так використовуйте свій платоспроможний попит щоб переконати "маркетологів" у їхній хибності і шукайте альтернативу. Григорчука вам в руки
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 11:09
Капитан Анархист ТВ отлично играет на человеческих слабостях. Конечно, чем больше по ящику будут показывать разную Кармелиту, а по радио крутить блатняк и попсу, то многие подсядут. Многие, но не все. А подсядут только те, у кого есть потребность в таких праздных развлечениях, которые их отупляют. Таких як Ви, як я - їх абсолютна меншість, зрозумійте. І смаки ці треба виховувати, як у малих дітей. Інакше суспільство скотиться в натуральну клоаку. Якщо людині кожних вихідних показувати Кварцяного, ще й смакуючи його ідіотські виходки - а про Григорчука мовчати, то звідки вона дізнається про нього? Звісно, і буде сприймати весь футбол через призму клоунади Кварцяного. Я от на "Квін" у свій час підсів. Не народився ж я з любов'ю до цієї групи, правда? Десь почув, десь купив касету. А якби не було де - то і пройшло б повз мене (як пройшло багато цікавих гуртів, думаю).
FP, iSport.ua
FP
12 марта, 10:58
vitaliybortyИнтересная точка зрения. Думаю, что Кварцяный, идол для Луцка, эпоха, как Лемешко в Торпедо и Томах в Металлурге и в другом клубе он вряд ли заработает. А с определением великости я с Вами полностью согласен - Металл с Грозным в еврокубке, Максимов спасший безнадёжный Кривбасс - это показатели... да никакой он не идол в нашем городе... что за чепуха.. взгляды на его работу примерно 50/50...
Капитан Анархист, iSport.ua
Капитан Анархист
12 марта, 10:50
vmylenko А от як Ви думаєте, чому років 20 тому так званий "русскій шансон" не слухав майже ніхто, а зараз він всюди? Що, країна різко перетворилась на зону? Нічого подібного. Які ще є варіанти? ТВ отлично играет на человеческих слабостях. Конечно, чем больше по ящику будут показывать разную Кармелиту, а по радио крутить блатняк и попсу, то многие подсядут. Многие, но не все. А подсядут только те, у кого есть потребность в таких праздных развлечениях, которые их отупляют.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
12 марта, 10:37
Капитан Анархист Негативный имидж создали не журналисты - сам наш футбол именно таков и есть. И наше общество такое, какое есть. И, кстати, отнюдь не все "подсаживаются" на разное гавно. Если у меня никогда не возникало желания смотреть разную туфту по телеку, читать бездарных современных писак, слушать ублюдочную попсповую музыку - то оно никогда и не возникнет, потому что потребности в этом нет. А у многих - есть. И эти многие составляют большинство. Печально, но факт. А от як Ви думаєте, чому років 20 тому так званий "русскій шансон" не слухав майже ніхто, а зараз він всюди? Що, країна різко перетворилась на зону? Нічого подібного. Які ще є варіанти?
Капитан Анархист, iSport.ua
Капитан Анархист
12 марта, 10:26
vmylenko Ваша логіка - це логіка власників телеканалів. "Піпл хаваєт маскоффскає сєріальноє гавно - значіть, будєм єво ім скармлівать і дальше". А нічого, що ці ж власники і підсадили "піпл" на це "гавно"? Це як підсадити людину на наркотики - а потім говорити - ви ж бачите, він же сам дозу просить! Так і з футболом. Його опустили до рівня плінтуса - так, і поганою журналістською роботою теж - створили йому негативний імідж. Тому у Вас і враження таке, що той же Григорчук нікому не потрібен. Просто це треба подати - не Кварцяного з його брєдовими пресухами тулити у всі дірки, а розповідати про цікаві футбольні моменти. От і все. Негативный имидж создали не журналисты - сам наш футбол именно таков и есть. И наше общество такое, какое есть. И, кстати, отнюдь не все "подсаживаются" на разное гавно. Если у меня никогда не возникало желания смотреть разную туфту по телеку, читать бездарных современных писак, слушать ублюдочную попсповую музыку - то оно никогда и не возникнет, потому что потребности в этом нет. А у многих - есть. И эти многие составляют большинство. Печально, но факт.
1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100