БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

"Металіст" на першому місці?

24 февраля 2012, 09:52
Трошечки провокативний заголовок як пропозиція для обговорення.
"Металіст" на першому місці?

Поки я працюю над черговим випуском "Ретро Футбола" (півфінал Кубка Кубків 1985/86!) і записом для блогу (про певну категорію іспанських команд, що грали у Прімері), давайте поговоримо, подумаємо ось над чим.

Побачив в блозі у свого nebajduzhyj'ого приятеля цікаву фішку - т.зв. "Рейтинг клубів України". Копіпастити правила створення рейтингу мені ліньки, та й там десь за лінками можна їх знайти. Та й в принципі це не дуже важливо.

Я хотів поговорити про інше. От як мені, то такий загальний рейтинг - штука цікава. Мабуть, не до кінця нормально виписана (я, звісно, радий за МЗ, але - п'яте місце...:-)), ну там і сайт весь такий. Але ідея, повторюсь, цікава. І суто теоретично, і наприклад для посіву в Кубку України. Та й командам із нижчих дивізіонів, мабуть, буде цікаво хоч так поконкурувати з елітним дивізіоном - принаймні, мені так здається.

До чого я веду? А давайте обговоримо цю тему, можливо, і ми собі щось таке утнемо. А то й якийсь Суркіс чи Данілов прочитають і задумаються. А що - десь в Латинській Америці, чи то Аргентині, чи то Бразилії є ж щось подібне (там, здається, інший принцип, тим не менш) на офіційному рівні.

P.S. Ну, і те, що "Металіст" у цьому рейтингу на першому місці - це, як на мене, дуже показово. Тепер би ще і в чемпіонаті!

Bonus track: Згадалась гарна пісня про перше місце. Будемо вважати, що це Каша Сальцова для "Металіста" співає:-)

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Madridist_91, iSport.ua
Madridist_91
02 марта, 01:32
Меня лично Металлист в последнее время оч радует.
Реаліст!, iSport.ua
Реаліст!
24 февраля, 17:45
волинь - найкращий клуб україни, а всі ці рейтинги повна фігня!
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
24 февраля, 12:40
vmylenko Це Ви про Металіст? Згоден, рейтинги рейтингами, місця місцями - а трофей (чи принаймні місце в зоні ЛЧ) це більш вагомий і осязаємий показник. Ех, не злили б Кубок України - зараз би на раз виграли... ну да
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 12:33
sid_dginНаверное рейтинг и правильный ( как суммарный итог выступлений в сезоне ), но пока не будет Кубка ЛЕ ( или финала ) и золота ЧУ ( или серебра ) - он будет оставаться всего лишь очередным рейтингом. Це Ви про Металіст? Згоден, рейтинги рейтингами, місця місцями - а трофей (чи принаймні місце в зоні ЛЧ) це більш вагомий і осязаємий показник. Ех, не злили б Кубок України - зараз би на раз виграли...
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
24 февраля, 12:24
Наверное рейтинг и правильный ( как суммарный итог выступлений в сезоне ), но пока не будет Кубка ЛЕ ( или финала ) и золота ЧУ ( или серебра ) - он будет оставаться всего лишь очередным рейтингом.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 12:18
Суер*Выер Олег Чорногуз: "Аристократ з Вапнярки", "Претенденти на папаху". Український радянський сатирик 70-их рр. Наскільки то було можливо. А чого згадався - він стьобався з псевдосоціологів (Фіндіпош), які проводили такі ж цікаві і повчальні досліди - що краще: чемпіон України, чи 1/2 УЄФА, чи 1/4 КЧ, чи футболка Барси :)). А, щось таке пригадую, може, і читав щось із нього. Але я більше по Глазовому. Ех, як згадаю його "У Петрівцях на весіллі" у виконанні Анатолія Литвинова...
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
24 февраля, 12:11
vmylenko Чорногуз... Щось знайоме, але так відразу і не скажу. Що це за поважний пан?' Олег Чорногуз: "Аристократ з Вапнярки", "Претенденти на папаху". Український радянський сатирик 70-их рр. Наскільки то було можливо. А чого згадався - він стьобався з псевдосоціологів (Фіндіпош), які проводили такі ж цікаві і повчальні досліди - що краще: чемпіон України, чи 1/2 УЄФА, чи 1/4 КЧ, чи футболка Барси :)).
FDGD, iSport.ua
FDGD
24 февраля, 11:54
занять место выше 3го в УПЛ Металлисту будет очень сложно в текущем сезоне... Если продолжат играть в ЛЕ, то не хватит их сразу на 2 турнира. Плюс некоторые иногда начинают вытягивать из закромов Лозанну и пугать ею Харьков, чтоб знал своё место
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 11:51
Суер*ВыерНу як для чого? А для чого всі ці чемпіонати - для визначення кращого:-) Для чого ЗМ - щоб визначити найкращого гравця. Хоча можна просто визначати найрезультативнішого та і всьо. Людям це цікаво:-) ***** Хіба ж я проти людської цікавості? Питкі, уроди і хто кращий. (с) Але ж за якими коефіцієнтами порівнювати кращість чемпіона України з 1/2 КУЄФА? До речі: читали Олега Чорногуза? (чомусь навіяло) Чорногуз... Щось знайоме, але так відразу і не скажу. Що це за поважний пан?'
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 11:50
pycuk2Ну правильно, Володя, разные турниры - разные трофеи... Можно выиграть ЛЧ, а в родном чемпионате вылететь из высшего дивизиона. И что тогда сказать? Что эта команда лучшая в сезоне?) Короче, размышляя над этим, можно свихнуться просто, ИМХО) Ну да, або стати кращим в Європі, але не стати кращим у себе вдома - як Бєланов 1986-го:-)
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
24 февраля, 11:37
Ну як для чого? А для чого всі ці чемпіонати - для визначення кращого:-) Для чого ЗМ - щоб визначити найкращого гравця. Хоча можна просто визначати найрезультативнішого та і всьо. Людям це цікаво:-) ***** Хіба ж я проти людської цікавості? Питкі, уроди і хто кращий. (с) Але ж за якими коефіцієнтами порівнювати кращість чемпіона України з 1/2 КУЄФА? До речі: читали Олега Чорногуза? (чомусь навіяло)
pycuk2, iSport.ua
pycuk2
24 февраля, 11:34
Ну правильно, Володя, разные турниры - разные трофеи... Можно выиграть ЛЧ, а в родном чемпионате вылететь из высшего дивизиона. И что тогда сказать? Что эта команда лучшая в сезоне?) Короче, размышляя над этим, можно свихнуться просто, ИМХО)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 11:11
Суер*ВыерА як визначити кращу команду взагалі? Дивіться - Динамо виграє чемпіонат (з тим же одноочковим відривом), Кубок - Шахтар, а Металіст вийде в півфінал ЛЄ. Хто краща команда сезону? Як визначити? ***** Нагадати притчу про ДК, Баварію і Пахтакор? Або про слона і кита? Це все оціночні поняття, і кожне крутить по-своєму. Що таке краща і за якими критеріями визначати? (ну, і для чого це робити). "Тада цим нє увлєкалісь, тада порядок був". Ну як для чого? А для чого всі ці чемпіонати - для визначення кращого:-) Для чого ЗМ - щоб визначити найкращого гравця. Хоча можна просто визначати найрезультативнішого та і всьо. Людям це цікаво:-)
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
24 февраля, 11:07
А як визначити кращу команду взагалі? Дивіться - Динамо виграє чемпіонат (з тим же одноочковим відривом), Кубок - Шахтар, а Металіст вийде в півфінал ЛЄ. Хто краща команда сезону? Як визначити? ***** Нагадати притчу про ДК, Баварію і Пахтакор? Або про слона і кита? Це все оціночні поняття, і кожне крутить по-своєму. Що таке краща і за якими критеріями визначати? (ну, і для чого це робити). "Тада цим нє увлєкалісь, тада порядок був".
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
24 февраля, 10:34
pycuk2Ой не знаю, Володя, по-моему все эти рейтинги - полная чушь, особенно когда заглядываешь в турнирные таблицы или клубные музеи...) Не скажіть. От таблиця коефіцієнтів УЄФА - досить дієва і об'єктивна. Та і мене от що цікавить у такій схемі. Є ж різні турніри - чемпіонат, Кубок, єврокубки. Хтось краще там виступає, хтось там. А як визначити кращу команду взагалі? Дивіться - Динамо виграє чемпіонат (з тим же одноочковим відривом), Кубок - Шахтар, а Металіст вийде в півфінал ЛЄ. Хто краща команда сезону? Як визначити? З цієї точки зору мені подібна річ сподобалась (власне, я і звернув на неї увагу якраз через оце от "найкраща команда сезону").
pycuk2, iSport.ua
pycuk2
24 февраля, 10:25
Ой не знаю, Володя, по-моему все эти рейтинги - полная чушь, особенно когда заглядываешь в турнирные таблицы или клубные музеи...)
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100