БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

"Король Харкова" не боїться і УЄФА?

21 февраля 2012, 16:06
Напівжартома-напівсерйозно про одну маленьку детальку.
"Король Харкова" не боїться і УЄФА?

Значить, історія така. Є в Австрії такий футбольний клуб "Ред Булл" із міста Зальцбург. Грає собі в бундеслізі, періодично виходить в єврокубки. І отут починається власне наша пригода.

Клуб, як я вже сказав, називається, "Ред Булл". Ось підтвердження з офіційного сайту. В місцевому футболі його теж знають за цим бичачим іменем - лінк на сайт австрійської бундесліги. А от в єврокубках "Ред Булл" загадково трансформується в "Зальцбург". Не вірите? Дивіться.

Зверніть увагу і на те, що клуб при потраплянні в єврокубки - тобто пряму територію УЄФА (а не опосередковану, якою є внутрішнє змагання) - змінює емблему. На всіх трьох лінках це можна легко прослідкувати. Зміна майже косметична, втім досить суттєва. Викинуто назву спонсора.

В чому причина, я на 100% не впевнений, але думаю, тут те саме, що і з назвами стадіонів - УЄФА ж забороняє всі ці "Сігнал Ідуна Парки" ітд, перейменовуючи їх в щось нейтральне типу "БВБ Дортмунд стедіум". Тобто все впирається в фінанси - ну не любить пан Платіні ті гроші, які проходять повз його кишеню:-)

До чого вся ця оповідка? А зайдіть на сайт "Металіста". І зверніть увагу, яка саме з емблем "Ред Булла"/"Зальцбурга" там розміщена. Про всяк випадок:-), або кому лінь - ось я тут і скріншотік припас:

 

Цікаво, це порушення чи ні? І чи помітить це УЄФА? І як це співставити з майбутньою Лозанною - мовляв, нам уже все одно нічого не страшно?:-)

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
MOBSERF, iSport.ua
MOBSERF
24 февраля, 15:21
Хе-хе:) Выходит, что если Оболонь попадет в еврокубки, то им придется переименовыватся? А вообще, это ОЧЕНЬ неточный закон или правило, если такое вообще есть. Ведь тут возникает куча нюансов. Например, есть такой коньяк "Десна". Так что же получается, в Лиге Чемпионов ФК Десна должна называтся иначе?:) Я имею ввиду то, что под названием любого клуба может быть аналогичное название какого-нибудь брэнда. Хотя, запрет, наверное, касается одноименных брэндов, которые являются прямыми спонсорами клуба. В таком случае все становится по своим местам
Drema87, iSport.ua
Drema87
23 февраля, 14:00
Эмблему велено менять в турнирах пож эгидой УЕФА. Сайт - это ж не источник уефа. Или как выходит по твоей логике: тут вешаем такую эмблему, а если через месяц товарняк - другую. На самом деле пофиг. Понятно, что неточность сайта, но это мелочь. По-моему, наобороть лучше вешать реальную эмблему, чем временную.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
23 февраля, 10:51
bizkvitАвтор, для полной картины нужно было сделать скрин с австрийского сайта, там такая же картина как и на Харьковском...так что австрийцы тоже нарушают!?) Ред Булл у себе вдома. А Металіст з ним тільки в Лізі Європи грає. Зрозумійте, я ж не стверджую, що МХ порушує УЄФАшні закони. Мені самому цікаво, це порушення чи ні.
bizkvit, iSport.ua
bizkvit
23 февраля, 10:42
Автор, для полной картины нужно было сделать скрин с австрийского сайта, там такая же картина как и на Харьковском...так что австрийцы тоже нарушают!?)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
23 февраля, 08:51
Крім того, ти забув одну детальку. Команди "Ред Булл" в Лізі Європи отродясь не було. Виходить, що "Металіст" у себе на сайтів анонсує матч з якоюсь лівою командою, якої немає в списку учасників єврокубків.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
23 февраля, 08:50
Drema87А сайт Металлиста - это не ресурс УЕФА. Вот на стадионе всё должно быть чисто. А сайт Металлиста имеет право вешать всё, что хочет. П.С. А Лозанна уже скоро. Заседания в последних числах февраля, решение в начале марта ожидаем. Я в предвкушении расплаты со всеми Суркисами и Решко. Месть будет вкусной. Дивна логіка (стосовно сайту і стадіона). Маєш підтвердження своїм словам?
Drema87, iSport.ua
Drema87
22 февраля, 22:40
А сайт Металлиста - это не ресурс УЕФА. Вот на стадионе всё должно быть чисто. А сайт Металлиста имеет право вешать всё, что хочет. П.С. А Лозанна уже скоро. Заседания в последних числах февраля, решение в начале марта ожидаем. Я в предвкушении расплаты со всеми Суркисами и Решко. Месть будет вкусной.
Максим18, iSport.ua
Максим18
22 февраля, 19:25
Добрый)а на билете то нет рекламы!)))съел?)
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
22 февраля, 18:02
"Божевільне залізо"
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
22 февраля, 08:20
yaslykВова, ребята с сайта Металлиста просто явно склонны уповать на Википедию, и, может быть, даже перепроверили по сайту Зальцбурга. Вот тебе и алгоритм :-) В цьому я якраз і не сумніваюсь:-) Питання ж про інше було.
yaslyk, iSport.ua
yaslyk
22 февраля, 01:00
Вова, ребята с сайта Металлиста просто явно склонны уповать на Википедию, и, может быть, даже перепроверили по сайту Зальцбурга. Вот тебе и алгоритм :-)
УНГВАР, iSport.ua
УНГВАР
21 февраля, 22:04
АМФ!
Dima_zt, iSport.ua
Dima_zt
21 февраля, 20:11
Ты думаешь Платини читает сайт Металлиста?:) Кстати, сайт этот очень таки неудобный. Полезной информации - минимум. Это так, антиреклама:)
Madridist_91, iSport.ua
Madridist_91
21 февраля, 17:14
Интересно, интересно.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
21 февраля, 16:48
Baggio R."Тобто все впирається в фінанси - ну не любить пан Платіні ті гроші, які проходять повз його кишеню:-)" - все эти изменения от ФИФА исходят и довольно уже давно, так что Платини тут не при делах. Ну здрастє. Просто вчора пан Йоханссон не любив, а сьогодні пан Платіні не любить:-)
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
21 февраля, 16:37
vmylenko Ну здрастє. Це взагалі-то їх робота - в тому числі й помічати такі речі. Ну так Ви не забувайте, в якій країні ми живемо:( У нас всюди так. От недавно на блогах був запис про вивіски станцій метро в Харкові - там теж цікавого багато. Це уже така-собі народна традиція - робити усе через п'яту точку...
Baggio R., iSport.ua
Baggio R.
21 февраля, 16:36
"Тобто все впирається в фінанси - ну не любить пан Платіні ті гроші, які проходять повз його кишеню:-)" - все эти изменения от ФИФА исходят и довольно уже давно, так что Платини тут не при делах.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
21 февраля, 16:25
GrizzlyЧесно кажучи, перший раз помітив різницю у емблемі. Назва - так, а от емблема, мені чомусь здавалося, залишалася та ж. От можливо і працівники оф.сайту Металіста теж до цих пір не помічали цього:) Ну здрастє. Це взагалі-то їх робота - в тому числі й помічати такі речі.
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
21 февраля, 16:18
Чесно кажучи, перший раз помітив різницю у емблемі. Назва - так, а от емблема, мені чомусь здавалося, залишалася та ж. От можливо і працівники оф.сайту Металіста теж до цих пір не помічали цього:)
Tom Joad, iSport.ua
Tom Joad
21 февраля, 16:18
Як на мене, то ніхто й уваги не зверне. "Король Харькова" у будь-якому випадку не при справах.Максимум що буде - зроблять зауваження, ті змінять та й усе на цьому
_Independent_, iSport.ua
_Independent_
21 февраля, 16:18
тю
invader_zim, iSport.ua
invader_zim
21 февраля, 16:12
Лозанна не спить
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
21 февраля, 16:11
про Ред Булл точно, що забороняється використовувати In UEFA competitions, the team is referred to as FC Salzburg so as not to interfere with the federation's corporate sponsorship rules.
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100