БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

"Оболонь" в Хмельницькому? Запросто!

17 февраля 2012, 11:03
(17 февраля 2012, 12:29)
Тамтешні аргументи на користь цієї фантастичної версії:-)
"Оболонь" в Хмельницькому? Запросто!

Люблю я регіональну пресу. Такі цікаві, смішні речі можна прочитати. От, наприклад, скинули мені скан статті з хмельницької газети "Проскурівський телеграф". Колега Олександр Нікітін розмірковує про можливий переїзд "Оболонь" до них в Хмельницький. Газета недавня, кінець січня. І серйозно так розмірковує, аргументи наводить. А найголовніший аргумент... Втім, чого я буду вам переказувати статтю, ось, читайте.

 

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 16:04
podil Я до того, що раніше за ним цього не помічалось. Хоча в чомусь і ви праві, Володимир. Завітайте до нас 12 квітня на матч з Сумами, можливо дамо бій лідеру) Та ну, це навря-а-ад чи...
podil, iSport.ua
podil
17 февраля, 15:59
vmylenko Нічого собі трішки:-) А, може, журналіст, який перебільшує і видає бажане за дійсність - це уже не хороший журналіст? Як думаєте? Я до того, що раніше за ним цього не помічалось. Хоча в чомусь і ви праві, Володимир. Завітайте до нас 12 квітня на матч з Сумами, можливо дамо бій лідеру)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 15:31
podilНа рахунок хмельницького вболівальника, то я впевнений, що навіть у другій лізі, якщо перед командою буде поставлена хоч якесь завдання и буде «команда», то наш стадіон буде збирати вболівальників більше, ніж загальна місткість стадіону Оболонь в Києві. На рахунок міфічного переїзду, то це вже слухати трішки набридло – Слободян на протязі останніх двох років дразнить хмельничан цим під час візитів в область, власними вухами чув, а тут піди здогадайся, що він має на увазі. Авжеж, втрачати київську прописку Оболонь не планує, але радий, що Слободян простягнув руку допомоги хоча б у статусі фарм-клубу. Вже приїхали гравці з Києва і хоч якась надія, що не будемо в підвалах другої ліги. А Нікітін журналіст хороший, хоча трішки перебільшив й видав бажане за реальність. Нічого собі трішки:-) А, може, журналіст, який перебільшує і видає бажане за дійсність - це уже не хороший журналіст? Як думаєте?
podil, iSport.ua
podil
17 февраля, 15:26
На рахунок хмельницького вболівальника, то я впевнений, що навіть у другій лізі, якщо перед командою буде поставлена хоч якесь завдання и буде «команда», то наш стадіон буде збирати вболівальників більше, ніж загальна місткість стадіону Оболонь в Києві. На рахунок міфічного переїзду, то це вже слухати трішки набридло – Слободян на протязі останніх двох років дразнить хмельничан цим під час візитів в область, власними вухами чув, а тут піди здогадайся, що він має на увазі. Авжеж, втрачати київську прописку Оболонь не планує, але радий, що Слободян простягнув руку допомоги хоча б у статусі фарм-клубу. Вже приїхали гравці з Києва і хоч якась надія, що не будемо в підвалах другої ліги. А Нікітін журналіст хороший, хоча трішки перебільшив й видав бажане за реальність.
podil, iSport.ua
podil
17 февраля, 15:25
З Галичиною тодішнє КП „ФК Поділля-Хмельницький“ зустрічалось в червні 2007, і це була проста гра аматорського чемпіонату України в группі 1. Завершилась вона с рахунком 0:0, і формально таки мала турнірне значення, адже дві перші команді групи виходили в напівфінальний етап (в даному випадку за це боролись Поділля, Галичина і Лужани). С іншої сторони, ніякого турнірного значення для Поділля не мала, адже на той момент хмельницький клуб отримав право для участі в другій лізі, і зайнявши друге місце в групі від продовження боротьби відмовся. На рахунок відвідуваності того матчу точно нічого не скажу, адже не згадаю та й не знаю де знайти такі дані. Єдині спогади про матч негативні, адже тоді Поділля відіграло відверто слабо – Галичина, де особливо виділялись брати Мазури, виглядала краще.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 14:03
nebajduzhyj Це зараз. А в 2007-м наші рубались з Галичиною (Львів) саме за право грати в Другій Лізі. От в ті часи у нас аншлаги були. І де я тобі статистику аматорських змагань найду? Смішний ти. Я не знаю, шо там вам впарювали, друже - але ні в 2007-му, і коли-небудь в аматорському чемпіонаті (який проводиться під егідою ААФУ) ніхто ніякі путівки в другу лігу не розігрувались. Хоча б тому, що аматори грають за системою "весна-осінь", а друга ліга за системою "осінь-весна". І всі, хто з аматорів ставав професіоналами, робили це не ЧЕРЕЗ ПІВРОКУ після завершення сезону, а ЗА ПІВРОКУ до його завершення, знімаючись з аматорських змагань.
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
17 февраля, 13:56
nebajduzhyjЦікаво, де це на домашні матчі Оболоні не ходять глядачі? :) точно, и пиву на розлив пьют и зрителей прилично, как для рядовых украинских матчей
СТАВОЧКА, iSport.ua
СТАВОЧКА
17 февраля, 13:51
да ... это как в сказке про Емелю ! и базу новую построят что главное, и Первая Лига , и аншлаги ...Никитин мечтатель ! может и матч ЧЕ какой нибудь в Хмельницкий надумают перенести ?!?!?!
СТАВОЧКА, iSport.ua
СТАВОЧКА
17 февраля, 13:43
Падилля с Буга !
nebajduzhyj, iSport.ua
nebajduzhyj
17 февраля, 13:27
vmylenko За вихід з аматорської ліги в другу не борються, мій юний друже. В другу лігу у нас приходять всі, хто захочуть. Ладно, давай статистику по глядачах. Але питання не в тому. Звідки мсьйо Нікітін взяв, що на домашніх матчах Оболоні порожні трибуни?
nebajduzhyj, iSport.ua
nebajduzhyj
17 февраля, 13:25
vmylenko За вихід з аматорської ліги в другу не борються, мій юний друже. В другу лігу у нас приходять всі, хто захочуть. Ладно, давай статистику по глядачах. Це зараз. А в 2007-м наші рубались з Галичиною (Львів) саме за право грати в Другій Лізі. От в ті часи у нас аншлаги були. І де я тобі статистику аматорських змагань найду? Смішний ти.
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
17 февраля, 13:11
Було б непогано мати команду УПЛ у Хмельницькому, а краще б ще ПФК Суми вийшли до Прем"єр-Ліги, з їхнім то стадіоном!
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 13:04
vmylenko А коли востаннє ваша команда на щось претендувала? І скільки збирала? Давай статистику, а не балаболь.nebajduzhyj Коли новостворене МФК Поділля боролось завихід з Аматорської ліги в Другу, наприклад. В 2007-му році влітку. За вихід з аматорської ліги в другу не борються, мій юний друже. В другу лігу у нас приходять всі, хто захочуть. Ладно, давай статистику по глядачах.
nebajduzhyj, iSport.ua
nebajduzhyj
17 февраля, 12:54
vmylenko А коли востаннє ваша команда на щось претендувала? І скільки збирала? Давай статистику, а не балаболь. Коли новостворене МФК Поділля боролось завихід з Аматорської ліги в Другу, наприклад. В 2007-му році влітку.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 12:48
nebajduzhyj Нє, якраз в Хмельницькому повні трибуни збираються майже завжди, коли команда на щось претендує і демонструє результат. Тому Оболонь також збиратиме, якщо переїде. Але аргумент про порожні трибуни в Києві - це, вибачте, брєд. А коли востаннє ваша команда на щось претендувала? І скільки збирала? Давай статистику, а не балаболь.
nebajduzhyj, iSport.ua
nebajduzhyj
17 февраля, 12:39
nebajduzhyjЦікаво, де це на домашні матчі Оболоні не ходять глядачі? :)vmylenko І де це в Хмельницькому повні трибуни - ти забув додати:-) Нє, якраз в Хмельницькому повні трибуни збираються майже завжди, коли команда на щось претендує і демонструє результат. Тому Оболонь також збиратиме, якщо переїде. Але аргумент про порожні трибуни в Києві - це, вибачте, брєд.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 11:50
nebajduzhyjЦікаво, де це на домашні матчі Оболоні не ходять глядачі? :) І де це в Хмельницькому повні трибуни - ти забув додати:-)
maxgod145, iSport.ua
maxgod145
17 февраля, 11:46
К автору: Html - не, не слышал. К тем кто хочет посмотреть нормально: Клацаем правой кнопкой на изображении, выбираем пункт Copy Image Location (Копируем линк изображения), открываем в новой вкладке, наслаждаемся)
nebajduzhyj, iSport.ua
nebajduzhyj
17 февраля, 11:44
Цікаво, де це на домашні матчі Оболоні не ходять глядачі? :)
_Independent_, iSport.ua
_Independent_
17 февраля, 11:29
мда, логіка залізна)
_Independent_, iSport.ua
_Independent_
17 февраля, 11:13
vmylenkoЗавісив скан. Кривувато, але вже як вийшло... дякую
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
17 февраля, 11:11
Завісив скан. Кривувато, але вже як вийшло...
_Independent_, iSport.ua
_Independent_
17 февраля, 11:04
Скиньте будь-ласка ссилку на оригінал фото, якщо є
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100