БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

Just do it

15 февраля 2012, 01:04
(15 февраля 2012, 01:05)
А нічогенький вийшов цього року День Закоханих у Барсу, правда ж?:-)
Just do it

Веселий сьогодні був день, я весь заклопотаний - статтями, блогом, різними оргпитаннями - але закінчилось все дуже добре. От про це й поговоримо.

Перший тайм - це було щось страшне. Точніше, перший тайм до гола Алексіса. Безмоментний абсолютно матч, півтора шанси на дві команди... Я навіть фразу для заголовка цього запису придумав - "Безударные гласные". Таку Барселону, з такою кількістю ударів так відразу й не пригадаєш. І це при аж трохи нетрадиційно високому рівні володіння м'ячем - 78 на 22. Втім, повинна ж колись і Барса грати на результат, правильно? І в першому таймі салатовим (я не плутаюсь в кольорах?) це вдалось. Звісно, не вистачало на полі Шаві. Іньєсти також, але він хоч іноді з'являвся, а от сеньор Ернандес Креус весь матч просидів на трибуні. Але нічого, впорались без них, Франсеск он який пас віддав в другому голі.

Другий тайм - це вже була гра Барселони. Я думав, що Гвардіола випустить "колышек" (с, В.Уткін), Куенку тобто, аби розтягнути оборону Байєра. Але вона сама розтяглась, і почалась справжня ремонтада. Себто повернення. Повернення до тої Барселони, яку ми звикли бачити за останні три пепо-сезони. До швидких атак, до безлічі коротких пасів - але не таких, як в першому таймі, а із загостреннями, з небезпекою для чужих воріт. Чесно, у мене було враження, що спостерігаєш за пацієнтом, який одужує після тяжкої хвороби.

Звісно, ще не все так добре, як хотілось би. Адріано на лівому фланзі нападу - це що? В принципі, нічого, ну, побігав, одного разу навіть вдарив по воротах. Багато браку при передачах (в статистиці цього, може, й не видно - 88 відсотків, 86), втрат м'яча. Дані Алвесу треба перекваліфіковуватись в хавбеки, а в зону правого захисника шукати хорошого бека. Центр оборони - вже, мабуть, можна вживати прислівник "традиційно" - лякав. Не порадував до перерви Мессі (ну, тут можна про всю команду так сказати), хоча свій гол забив. Звісно, на тій позиції, де він зараз грає, яскравості поменше, ніж на вістрі атаки.

От Алексіс - молодчина. Не будь його в команді, хто зна, як би закінчився матч. Принаймні, Вілью чи Педро я в його ролі не уявляю. Думаю, можна говорити про те, що саме Санчес є найвдалішим і найпотрібнішим придбанням Барселони останніх років. Ні, Фабрегас - це теж, без сумніву, але все-таки в центрі поля не настільки серйозно стоїть питання. Принаймні, коли гравець на ім'я Шавіньєста в повній бойовій.

Головне ж в цьому матчі було те, що Барселона перемогла. Так, навіть у великих команд є такі періоди, коли просто потрібна перемога. Для відновлення психологічної рівноваги. Інколи треба, щоб просто вийшло. Не феєрично, неперевершено, унікально, а от просто - вийшло. Змогли. Ну, і з досить комфортним запасом. В житті, як на довгій ниві, трапляється усякого (колись, як нагадаєте, розкажу про таке барселонське "усяке") - але чвертьфінал зараз дуже близько. От би з ЦСКА там зіграти - я б у Москву поїхав:-).

P.S. Раз я в доброму гуморі, то поділюсь своєю маленькою радістю - черговим поповненням колекції. З 50-річчя "Камп Ноу" у мене досі не було, і от нарешті. Порадійте за мене:-)

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
15 февраля, 14:19
sid_dgin первый видел, согласен, но не 3:1, а 1:3!Villeneuve_God_of_racing 1:3 победа диковато выглядитVilleneuve_God_of_racing точнее звучит как говорил Лобановский "игра забывается, а результат остается" - что то вроде так
Villeneuve_God_of_racing, iSport.ua
Villeneuve_God_of_racing
15 февраля, 12:31
sid_dgin первый видел, согласен, но не 3:1, а 1:3!Villeneuve_God_of_racing 1:3 победа диковато выглядит точнее звучит
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
15 февраля, 12:20
Villeneuve_God_of_racing Первый тайм видел? Это было просто

Да и 3:1 победа над Баером - не сильно показатель
первый видел, согласен, но не 3:1, а 1:3!
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
15 февраля, 12:08
А говорили Барса уже не та
Camilo, iSport.ua
Camilo
15 февраля, 10:08
vmylenko Ну, груповий турнір ЛЧ - це по суті один матч, з Міланом. БАТЕ і Вікторію вважати серйозними суперниками... Так що ця статистика МД не дуже показова. Можна погодитися, але... Що таке ВІкторія за відсутності щонайменшої мотивації показав той же Мілан, уклінно подарувавши чехам нічию на останніх хвилинах. Питання навіть не у Борисові або Пльзені : Барсі було цілком достатньо і 2-2 у Мілані, і 2-1 з Байєром, але команда грала у цих матчах на перемогу до кінця, без елементів вайлувато-летаргічних сновидінь та раптових епізодичних пробуджень у стані притиснутості до стіни.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
15 февраля, 09:48
CamiloЕль Мундо Депортиво дуже слушно акцентує увагу на відмінностях Ла Ліги та ЛЧ : Барса виграла всі виїзні матчі у Європі поточного сезону, а от у регулярному чемпіонаті... Ну, груповий турнір ЛЧ - це по суті один матч, з Міланом. БАТЕ і Вікторію вважати серйозними суперниками... Так що ця статистика МД не дуже показова.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
15 февраля, 09:47
CamiloНімецький гол у відповідь був абсолютно безглуздим з точки зору необхідного рівня концентрації при захисних діях. Удар Кастро в штангу - ідентично. Симптоми одужання, як на мене, більш яскраво виявлялися у домашній грі з Валенсією, особливо у другому таймі, проте стверджувати про це було, як з'ясувалося у Памплоні, трохи зарано. За відсутності Шаві та без належної форми Іньєсти Клубу значно бракує розуму при атакувальних діях, за усієї поваги до панів Фабрегаса та Алькантари. Захист - це да, захист не спішить видужувати.
Camilo, iSport.ua
Camilo
15 февраля, 08:51
Ель Мундо Депортиво дуже слушно акцентує увагу на відмінностях Ла Ліги та ЛЧ : Барса виграла всі виїзні матчі у Європі поточного сезону, а от у регулярному чемпіонаті...
Camilo, iSport.ua
Camilo
15 февраля, 08:47
Німецький гол у відповідь був абсолютно безглуздим з точки зору необхідного рівня концентрації при захисних діях. Удар Кастро в штангу - ідентично. Симптоми одужання, як на мене, більш яскраво виявлялися у домашній грі з Валенсією, особливо у другому таймі, проте стверджувати про це було, як з'ясувалося у Памплоні, трохи зарано. За відсутності Шаві та без належної форми Іньєсти Клубу значно бракує розуму при атакувальних діях, за усієї поваги до панів Фабрегаса та Алькантари.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
15 февраля, 02:38
vmylenko Про праски на ногах - добре сказано.Hernandez І радий за поповнення твоєї колекції футболок Вовчику:)У мене є така ж тільки виїздний варіант:) Виїзна (блакитна) у мене давно-о-о, а з цією якось не складалось...
Hernandez, iSport.ua
Hernandez
15 февраля, 02:01
HernandezУ першому таймі, таке враження, що у футболістів були "утюги" на ногах:) Жах! Складалось таке враження, шо поле настільки важке, що придумати на ньому милу оку каталонську атаку буде просто не реально!vmylenko Про праски на ногах - добре сказано. І радий за поповнення твоєї колекції футболок Вовчику:)У мене є така ж тільки виїздний варіант:)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
15 февраля, 01:18
HernandezУ першому таймі, таке враження, що у футболістів були "утюги" на ногах:) Жах! Складалось таке враження, шо поле настільки важке, що придумати на ньому милу оку каталонську атаку буде просто не реально! Про праски на ногах - добре сказано.
Hernandez, iSport.ua
Hernandez
15 февраля, 01:15
У першому таймі, таке враження, що у футболістів були "утюги" на ногах:) Жах! Складалось таке враження, шо поле настільки важке, що придумати на ньому милу оку каталонську атаку буде просто не реально!
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100