БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

Le jour de gloire est arrivé...

13 февраля 2012, 18:47
(13 февраля 2012, 18:50)
Бонус-трек до другої серії "Gloria mundi". Фото + відео.
Le jour de gloire est arrivé...

Ось він, цей самий гол Еміла Костадінова, гол, який шокував всю Францію.

 

 

А ще гол Рувена Атара на 90-й хвилині передостаннього французького матчу відбору. Теж під перекладину, але в протилежні ворота.

 

Ну, і найцікавіше. Подивіться, як відреагувало французьке ТВ на те, що сталось на 90-й хвилині. Це не фотошоп, це так було насправді.

Я ж кажу - у них був натуральний шок. Програти два домашні матчі, болгарам і взагалі якомусь Ізраїлю, вдруге поспіль пролетіти повз чемпіонат світу... Таке враження, що домашний ЧС - і перемога на ньому - взагалі врятував французький футбол. А то була б їх збірна зараз десь на рівні тих же болгар. Чомусь так здається.

Ну, і трохи шкода, що Король Ерік так і не зіграв в фінальних турнірах ЧС. Папен хоч 1986-й застав...

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
14 февраля, 14:04
Baggio R.Прошу прощения за оффтоп, но так как меня забанили на фут.юа за рассизм я не могу задать это вопрос в конференции. Я так понимаю что сенсацией ЧМ-98 в "Gloria mundi" будет Нигерия, но разве Хорватия не стала большей сенсацией того мундиаля??? Хорватія буде 1996-го. В ідеалі, звісно, було б написати про матч відбору Італія-Хорватія (1994-го), але, на жаль, відео того матчу у мене немає... Тому доведеться писати один із матчів фінальної частини Євро.
Baggio R., iSport.ua
Baggio R.
14 февраля, 13:45
Прошу прощения за оффтоп, но так как меня забанили на фут.юа за рассизм я не могу задать это вопрос в конференции. Я так понимаю что сенсацией ЧМ-98 в "Gloria mundi" будет Нигерия, но разве Хорватия не стала большей сенсацией того мундиаля???
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
13 февраля, 22:34
Скаузер А кто, если не он? Не на Жинола же всех собак вешать...vmylenko Ну, в принципі, можна і на Жінола. Все ж таки гра була чітко нічийна, а то й з перевагою французів - а тут один дурацький пас все зіпсував... Ну... Жестоко как-то)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 22:31
CamiloТак на Жинола же тогда, насколько помнится, и повесили - и собак, и кошек, всю злокозненную французскую живность... Було таке. Кантона на нього наїхав після матчу теж. Некрасиво, одним словом, вийшло.
Camilo, iSport.ua
Camilo
13 февраля, 22:19
Так на Жинола же тогда, насколько помнится, и повесили - и собак, и кошек, всю злокозненную французскую живность...
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 20:08
СкаузерУлье такой Улье. Но за самого харизматичного капитана современности спасибо.vmylenko Та тут і не скажеш, шо це прямо Ульє провина...Скаузер А кто, если не он? Не на Жинола же всех собак вешать... Ну, в принципі, можна і на Жінола. Все ж таки гра була чітко нічийна, а то й з перевагою французів - а тут один дурацький пас все зіпсував...
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
13 февраля, 20:03
СкаузерУлье такой Улье. Но за самого харизматичного капитана современности спасибо.vmylenko Та тут і не скажеш, шо це прямо Ульє провина... А кто, если не он? Не на Жинола же всех собак вешать...
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 19:45
Baggio R.А почему в "Gloria mundi" пропущен ЧЕ-92? В принципі, у мене все одно немає ще відео матчу Данія-Франція, а Франція-Болгарія був. Так що тут навіть логічно:-)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 19:36
Baggio R.А почему в "Gloria mundi" пропущен ЧЕ-92? Мда. Не знаю, що Вам сказати. Завтикав:-) Ну нічого, на наступному тижні буде Данія.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 19:34
СкаузерУлье такой Улье. Но за самого харизматичного капитана современности спасибо. Та тут і не скажеш, шо це прямо Ульє провина...
Baggio R., iSport.ua
Baggio R.
13 февраля, 19:34
А почему в "Gloria mundi" пропущен ЧЕ-92?
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 19:33
Key Satan Я теж у статистику заліз, виходить, їх влаштовувала або нічия з болгарами, або перемога над Ізраїлем, щоб пройти далі, тобто просто одне очко, якщо з Ізраїлем, могло нічого не вирішити. Дякую за звертання уваги на цей факт. Да, мабуть, просто хтось колись випустив цей нюанс - не просто "нічия", а "нічия з болгарами" - і воно пішло гуляти...
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
13 февраля, 19:29
vmylenko Ну, Ви ж грамотна людина, порахуйте самі. +3 плюс ще одне очко (з Ізраїлем) - це +4. Дві перемоги болгар це теж +4. Різниця м'ячів невідома до фінального свистка останнього матчу. Якщо навіть рахувати з позиції матчів між собою, то у болгар перевага. А Франков, мабуть, просто переписав ту думку, яка гуляла в пресі:-) Я теж таке зустрічав, але зараз сів, перевірив. Я теж у статистику заліз, виходить, їх влаштовувала або нічия з болгарами, або перемога над Ізраїлем, щоб пройти далі, тобто просто одне очко, якщо з Ізраїлем, могло нічого не вирішити. Дякую за звертання уваги на цей факт.
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
13 февраля, 19:27
Улье такой Улье. Но за самого харизматичного капитана современности спасибо.
Madridist_91, iSport.ua
Madridist_91
13 февраля, 19:23
Пипец, неплохо так лягушатники замутили.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
13 февраля, 19:05
Key SatanУ Франкова у книжці читав про це, їм же там одне очко потребувалося, здається лише? Ну, Ви ж грамотна людина, порахуйте самі. +3 плюс ще одне очко (з Ізраїлем) - це +4. Дві перемоги болгар це теж +4. Різниця м'ячів невідома до фінального свистка останнього матчу. Якщо навіть рахувати з позиції матчів між собою, то у болгар перевага. А Франков, мабуть, просто переписав ту думку, яка гуляла в пресі:-) Я теж таке зустрічав, але зараз сів, перевірив.
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
13 февраля, 18:51
У Франкова у книжці читав про це, їм же там одне очко потребувалося, здається лише?
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100