БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

Юрію Сьоміну на замєтку

05 февраля 2012, 11:05
Почнемо зі свіжого - непростої перемоги Барселони в матчі з РС.
Юрію Сьоміну на замєтку

Під час вчорашнього поєдинку на Камп Ноу згадався Юрій Сьомін першого динамівського призову. Згадався його "обмежений контингент", яким він намагався відіграти всі матчі, і який він зрештою загнав - не даючи при цьому шансів молоді. І все це під вивіскою "Результат перш за все, не до експериментів".

І от "Барселона". У якої задачі на порядок значиміші за динамівські. Для якої результат - і взагалі, і конкретно зараз - більш ніж важливий. А що ж ми бачимо в стартовому складі FCB?

Тіаго Алькантара. Хонатан дос Сантос. Крістіан Тельо. Ісаак Куенка. Чотири гравці, яких до основи ну ніяк не запишеш. Виходять з перших хвилин у непростому поєдинку. І не просто виходять - а дають результат (гол Тельо). І будуть виходити далі. Хтось стане гравцем основи, хтось піде з Клубу в інші команди. Але свій шанс вони отримують - і платять за це своєю грою.

P.S. А Мессі на їх фоні вже таким собі "дядьком" виглядав:-) Ну, і "гол плюс пас" - це черговий привіт тим, хто негодує з приводу трьох ЗМ поспіль.

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Camilo, iSport.ua
Camilo
06 февраля, 15:48
Показательны слова Субисарреты в связи со слухами по Бэйлу о том, что 90 % потенциальных новичков Барсы - это Ла Масия. Интересно, входит ли в это число Хорди Альба ?
paradox, iSport.ua
paradox
06 февраля, 12:22
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-) Не согласен, с мнением о слабости Примеры. Но если говорить о Динамо, то относительно недавно, они проигрывали дома Оболони 0-2.
Капитан Анархист, iSport.ua
Капитан Анархист
05 февраля, 22:06
Пеп все-таки большой мастер работы с молодежью. Куэнка. Прошлый сезон даже в "Барсу Б" не рпоходил, потому был отправлен в аренду. Отыграл, вернулся обратно, и в самом начале предсезонных сборов был замечен тренерским штабом. Потом всего за полгода преодолел путь от второй команды до первой, о чем засвидетельствовал № 23 на его футболке. Тельо. Вроде бы в "Барсе Б" не был на ведущих ролях, но что он вытворял в этом матче! Правый защитник басков только на 72 минуте смог у него чисто отобрать мяч. Если учесть, что перед этим были известные примеры Педро и Бускетса, которых тоже мало кто видел в основе "Барсы", то можно сказать, что в плане открытия талантов Гвардиоле сейчас равных просто нет. Он видит в игроках то, что не может заметить никто.
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
05 февраля, 14:55
Резво вы стартовали - сходу десяток подписчиков))
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
05 февраля, 14:55
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-)Скаузер Это явное исключение, вызванное расслабоном))vmylenko Расслабон на старті сезону? Ну-ну. Да. Пару Суперкубков выиграли незадолго до этого.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 13:34
kolia26Це не тільки Сьоміну на замітку потрібно брати,а й Луческу з Маркевичем. У Сьоміна це було дуже яскраво виражено.
kolia26, iSport.ua
kolia26
05 февраля, 13:31
Це не тільки Сьоміну на замітку потрібно брати,а й Луческу з Маркевичем.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 13:11
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-)Скаузер Это явное исключение, вызванное расслабоном)) Расслабон на старті сезону? Ну-ну.
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
05 февраля, 13:02
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-) Это явное исключение, вызванное расслабоном))
Gloire au Roi, iSport.ua
Gloire au Roi
05 февраля, 13:02
А "гол+пас" в матчі проти РС виглядають чимось надзвичайним? Тоді нехай Мессі отримає ще 5 ЗМ поспіль - такі досягнення у хлопця...
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:59
Зёбр Вы на фут.уа и в журнале Футбол пишите об укр.футболе, так почему же здесь назвали свой блог "Барселона та всі-всі-всі"? Тому що тут я буду писати про Барсу і Іспанію.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:58
ЗёбрХм... Впервые вижу, чтобы Мыленко писал на украинском... Ребят, это фейк! Это не Мыленко!vmylenko Ге-ге. Звісно шо не Мыленко - а Миленко. Я ж не москалик, а щирий вкраїнець.Суер*Выер Ага, Ачімовіч. Ех:-) От би хто футболку Ачімовича презентував - носив би не знімаючи:-) Колись в Полтаві такий Владімір Мілєнковіч грав. Ні в кого футболки раптом не залишилось?:-)
sashaoz, iSport.ua
sashaoz
05 февраля, 12:57
vmylenko ...а потім знову - робота клубному психологу:-) Чи як там з баблом/квартирою для Баранніка розібрались? Та там не треба клубного психолога. В Кремінь його на весну здать, щоб йому друголігові дровосєки галіки трохи порихтували:) Зразу попустить:)
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
05 февраля, 12:55
ЗёбрХм... Впервые вижу, чтобы Мыленко писал на украинском... Ребят, это фейк! Это не Мыленко!vmylenko Ге-ге. Звісно шо не Мыленко - а Миленко. Я ж не москалик, а щирий вкраїнець. Ага, Ачімовіч.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:51
sashaozСтавить молодих в основу - це теж треба шарить... Наприклад, якщо поставить якогось Лухтанова (95 року народження) останнім захисником і він там з переляку напривозить собі купу голів, то це ясєнь пєнь тупо, але ж можна наприклад поставить молодого лівого хавчика, під нього посадить Бадра, який встигатиме всі його "неповернення" страхувать, та до цього зіграть ше в два опорних, то можна й награвать людину, якщо в ній є перспектива... От вам "Блєск і ніщєта Миколи Павлова". Випускав Ткачука центральним захисником - він постійно партачив, клубному психологу робота була... А випустив Баранніка на вістрі, так він Бухарест похоронив і потім на дуже майстерному суржику після гри вью давав)) ...а потім знову - робота клубному психологу:-) Чи як там з баблом/квартирою для Баранніка розібрались?
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:50
ЗёбрХм... Впервые вижу, чтобы Мыленко писал на украинском... Ребят, это фейк! Это не Мыленко!vmylenko Ге-ге. Звісно шо не Мыленко - а Миленко. Я ж не москалик, а щирий вкраїнець.Зёбр А почему же все ваши статьи на русском? Бо футбол.уа - російськомовний сайт. Було б дивно, якби я писав українською, правда? (А Джулай хай пише як хоче. Я ж вважаю за правильне зберігати формат видання) Плюс я українською в журналістиці ніколи не працював - тож рівень "української журналістської" у мене, відверто кажучи, невисокий.
sashaoz, iSport.ua
sashaoz
05 февраля, 12:47
Ставить молодих в основу - це теж треба шарить... Наприклад, якщо поставить якогось Лухтанова (95 року народження) останнім захисником і він там з переляку напривозить собі купу голів, то це ясєнь пєнь тупо, але ж можна наприклад поставить молодого лівого хавчика, під нього посадить Бадра, який встигатиме всі його "неповернення" страхувать, та до цього зіграть ше в два опорних, то можна й награвать людину, якщо в ній є перспектива... От вам "Блєск і ніщєта Миколи Павлова". Випускав Ткачука центральним захисником - він постійно партачив, клубному психологу робота була... А випустив Баранніка на вістрі, так він Бухарест похоронив і потім на дуже майстерному суржику після гри вью давав))
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:46
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-)цика А коли Шахтар програвав в кубку Іспанії команді рівня Алькоркона, пропустивши 4 сухі голи? ))) То ж Кубок. Кому він там потрібен. Барселона он Пінто навіть на Класіко кубкове виставляла (а наші б стопудово забзділи).
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:38
ЗёбрХм... Впервые вижу, чтобы Мыленко писал на украинском... Ребят, это фейк! Это не Мыленко! Ге-ге. Звісно шо не Мыленко - а Миленко. Я ж не москалик, а щирий вкраїнець.
цика, iSport.ua
цика
05 февраля, 12:37
ЗёбрХм... Впервые вижу, чтобы Мыленко писал на украинском... Ребят, это фейк! Это не Мыленко! Ага, на конфі фут.юа теж не Миленко українською відповідає : ))
цика, iSport.ua
цика
05 февраля, 12:26
vmylenko Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-) А коли Шахтар програвав в кубку Іспанії команді рівня Алькоркона, пропустивши 4 сухі голи? )))
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:24
СкаузерТакие акции говорят только о слабости Примеры. Оптимальный состав Барсы может выигрывать у пелотона 4-0 и крупнее. Следовательно, в таких матчах можно и основу поберечь, выиграв 2-1. В УПЛ, как ни дико это звучит, не такой колоссальной разницы между 1-й командой и 10-й. Хе-хе. А коли Динамо вдома програвало в два м'ячі команді рівня Еркулесу?:-)
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
05 февраля, 12:23
КондукторСьомін усміхнувся і щиро побажав Пеппу виграти з цими хлопцями Ла Лігу. Колись виграє.
Скаузер, iSport.ua
Скаузер
05 февраля, 11:48
Такие акции говорят только о слабости Примеры. Оптимальный состав Барсы может выигрывать у пелотона 4-0 и крупнее. Следовательно, в таких матчах можно и основу поберечь, выиграв 2-1. В УПЛ, как ни дико это звучит, не такой колоссальной разницы между 1-й командой и 10-й.
pro100max, iSport.ua
pro100max
05 февраля, 11:21
Будете тут вести блог? Було б чудово!
1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100