БЛОГ vmylenko (Володимир Миленко)

Барселона та всі-всі-всі

Барселона та всі-всі-всі

Блог Володимира Миленка про Більше Ніж Клуб та інші цікаві сторінки футболу

Вітаю всіх. Цей блог присвячений футболу, в першу чергу - двом улюбленим командам автора, "Барселоні" та "Металургу-2009".

Ладик NEWS #1

29 мая 2018, 10:13
Перший випуск принципово оновленої рубрики
Ладик NEWS #1

"Ладик NEWS" - це не тільки про футбол, але і про нього теж. Зокрема, у цьому випуску поговоримо про ситуацію "Верес"-"Львів" та про "українське кальчополі", всі ті арешти, презентації, мапи і майбутні судові процеси.



Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Gryfon, iSport.ua
Gryfon
30 мая, 11:23
Gryfon Ну власне так - тобто за тим, чим була УРСР в реальності, а не в деклараціях.vmylenko Правильно. А мені доказували, що декларація - це і була реальність. Це важлива дихотомія.
Ось, приміром, Коал.
Декларативно він власник 55 000 євро, реально ж він напівбожевільний графоман.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
30 мая, 10:56
vmylenko Це була ностальгія за правами і привілеями номенклатури в умовній "Українській області РРФСР". А не за окремою Україною, нехай і соціалістичною.Gryfon Ну власне так - тобто за тим, чим була УРСР в реальності, а не в деклараціях. Правильно. А мені доказували, що декларація - це і була реальність.
Gryfon, iSport.ua
Gryfon
30 мая, 10:54
vmylenko Це була ностальгія за правами і привілеями номенклатури в умовній "Українській області РРФСР". А не за окремою Україною, нехай і соціалістичною. Ну власне так - тобто за тим, чим була УРСР в реальності, а не в деклараціях.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
30 мая, 10:51
Gryfon Теза про відсутність ресентименту чи ностальгії за УРСР є доволі спірною і більш-менш точною хіба для нинішньої ситуації та для покоління, яке не дуже пам'ятає 90-і роки.
Ресентимент точно був, більше того був конкретний виразник саме цього ресентименту - Соціалістична партія України Олександра Мороза.
Я скажу навіть більше - ресентимент був імпліцитним, себто внутрішньо прихованим особливо серед тих, хто "перекувався" з привілейованих верств УРСР на "націонал-демократів", усі ці класики соцреалізму, київські чиновники, харківські професори, зрештою найяскравіші представники - "червоні директори".
Це була ностальгія за правами і привілеями номенклатури в умовній "Українській області РРФСР". А не за окремою Україною, нехай і соціалістичною.
Gryfon, iSport.ua
Gryfon
30 мая, 10:07
Александр ЦвиркХех, в процессе второй части вспомнилось недавнее выступление Фр*нкова в защиту Щербицкого - "Лучшего руководителя Украины в истории". Хитрый Вадимыч утверждает, что Щербицкий, "безусловно", любил Украину. Правда, буквами УССР главвред не оперирует, но есть чуйка, без ностальжи там не обходится. Теза про відсутність ресентименту чи ностальгії за УРСР є доволі спірною і більш-менш точною хіба для нинішньої ситуації та для покоління, яке не дуже пам'ятає 90-і роки.
Ресентимент точно був, більше того був конкретний виразник саме цього ресентименту - Соціалістична партія України Олександра Мороза.
Я скажу навіть більше - ресентимент був імпліцитним, себто внутрішньо прихованим особливо серед тих, хто "перекувався" з привілейованих верств УРСР на "націонал-демократів", усі ці класики соцреалізму, київські чиновники, харківські професори, зрештою найяскравіші представники - "червоні директори".
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
30 мая, 09:35
Александр ЦвиркХех, в процессе второй части вспомнилось недавнее выступление Фр*нкова в защиту Щербицкого - "Лучшего руководителя Украины в истории". Хитрый Вадимыч утверждает, что Щербицкий, "безусловно", любил Украину. Правда, буквами УССР главвред не оперирует, но есть чуйка, без ностальжи там не обходится. Фамилия монарха не имеет значения. ][
kalanduh, iSport.ua
kalanduh
30 мая, 05:56
Костенко с овцой пробовал, но у него на камеру не стоит как у молодого, стесняется.
sid_dgin, iSport.ua
sid_dgin
30 мая, 00:00
Оригинально, кто то, вроде, здесь уже пробовал видео формат?
GryfonФормат відеоогляду цілком непоганий. - цілз примітиву.ком доступно, але й бе
Для вкраїнських офісних трударів - те, що треба.
цілз примітиву.ком доступно, але й бе

цілком доступно, але й без примітиву?

Буквы те же, смысл другой)
Gryfon, iSport.ua
Gryfon
29 мая, 18:47
Формат відеоогляду цілком непоганий. - цілз примітиву.ком доступно, але й бе
Для вкраїнських офісних трударів - те, що треба.
Klapaucius, iSport.ua
Klapaucius
29 мая, 17:04
GryfonЛетний гран-при СОТКА. Срочно требуются судьи! Продолжается запись в участникиЛу миленко обісрався як тільки почув про батл з коалом, А ТУТ ГРАФОМАН-ПРІ СОТКА. він вже кричить омайгат. це дуже сумна історія
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
29 мая, 15:29
Александр ЦвиркВообще - интересная рубрика, спасибо. Будем старатись. Якби ще Стів Жопс не таким гадьонишом оказався...
Вообще - интересная рубрика, спасибо.
vmylenko, iSport.ua
vmylenko
29 мая, 15:16
Александр Цвирк"її треба не те що розформувати - розпиляти і створити нову" === добре, хоч не "роз'їбашити і насцяти") Мамі обіцяв у відеоблозі не матюкатися :)
Хех, в процессе второй части вспомнилось недавнее выступление Фр*нкова в защиту Щербицкого - "Лучшего руководителя Украины в истории". Хитрый Вадимыч утверждает, что Щербицкий, "безусловно", любил Украину. Правда, буквами УССР главвред не оперирует, но есть чуйка, без ностальжи там не обходится.
Суер*Выер, iSport.ua
Суер*Выер
29 мая, 15:04
Раніше були у шляпові.
"її треба не те що розформувати - розпиляти і створити нову" === добре, хоч не "роз'їбашити і насцяти")
О, Хортица. Круто там.
Жаль, в этом году не удалось выбраться.
Лу, iSport.ua
Лу
29 мая, 13:18
GryfonЛетний гран-при СОТКА. Срочно требуются судьи! Продолжается запись в участники миленко обісрався як тільки почув про батл з коалом, А ТУТ ГРАФОМАН-ПРІ СОТКА. він вже кричить омайгат.
Gryfon, iSport.ua
Gryfon
29 мая, 12:41
Летний гран-при СОТКА. Срочно требуются судьи! Продолжается запись в участники
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Май
НОВЫЕ ЗАПИСИ
весь блог
07 октября 2019
16:25 РУФ-2019/20. Випуск №6 | футбол
24 сентября 2019
15:38 РУФ-2019/20. Випуск №4 | футбол
16 сентября 2019
15:14 РУФ-2019/20. Випуск №3 | футбол
09 сентября 2019
17:13 РУФ-2019/20. Випуск №2 | футбол
02 сентября 2019
21:36 РУФ-2019/20. Випуск №1 | футбол
09 января 2019
16:38 Січневі футбольні загадки. #1 | футбол
22 июля 2018
22:41 Повна мапа вищої ліги/УПЛ | футбол
11 июня 2018
17:01 Дев'ятирічні мужики | футбол
ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

По вопросам размещения рекламы обращайтесь: adv@isport.ua

Новости Футбола | Украина и Мир | Автомобили | КП в Украине

i.ua Rambler's Top100